Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert, zítra Blahoslav.

Všechny články

Droga – nejlepší přítel českého studenta?

Je opravdu droga nejlepším přítelem studentů? Kolik studentů je pro legalizaci marihuany? Jaká je u nás spotřeba alkoholu na jednu osobu? Kolik studentů si neodpírá zážitky spojené s drogami? Kolik studentů již má zkušenosti s drogami?

Pozvánka : Koncert učitelů

V budově Základní umělecké školy Bedřicha Smetany Karviná se ve čtvrtek 27.11. koná již tradiční Koncert učitelů. Koncertu předchází půlhodinová výstava \„PF\“, samotný koncert začíná v 18 hodin ve Velkém sále. Vstupné dobrovolné. Srdečně zváni jsou všichni příznivci hudby.

Fámy o hřišti

Stavba multifunkčního duhového hřiště se blíží do své finální fáze, přičemž po škole začaly kolovat hlášky typu \„Kdyby za ty dva miliony radši udělali to nebo dali do kupy tamto.\“ Zakládají se na mylné informaci, že vedení školy mohlo rozhodnout, jak bude tato částka využita.

Ve skutečnosti se jedná o účelovou dotaci od Nadačního fondu Duhové energie – ta staví podobná hřiště po celé republice a dostat jedno i na školní pozemek nebylo jednoduchou záležotostí. Více si můžete přečíst v 2 měsíce starém <a href=\„http:/­/saturn.aktual­ne.cz/index.php?cla­nek=116\“ title=\„Škola bude mít multifunkční duhové hřiště za dva miliony [26/09/03]\“>­článku věnovaném tomuto tématu.

Sex není vždycky fajn!

Může se to stát kdekoliv, kdykoliv s kýmkoliv. A „ne“ není odpověď. Znásilnění!

Pozvánka do ředitelny

Vedení školy vyzývá autora či autory vylepených papírů \„Zámek za dva piva\“ ke společnému dialogu a vyjasnění pozadí celé akce.

Vedení školy si je vědomo, že se zřejmě jednalo o recesi, a tudíž nemá v úmyslu udělit za toto jednání kázeňský postih (garantem této informace je p. Bajnar).

Studium v zahraničí?Samozřejmě!Ale jen pro vybrané.

Také na vás lákavě působí různé nabídky týkající se studia v zahraničí? Představujete si slibnou kariéru \„venku\“? Ano, vypadá to tak jednoduše, hlavně před vstupem do unie,ale jak je tomu doopravdy? Co všecko je třeba udělat, aby vám stejně řekli \„Adieu\“ ? Jaké má český student šance dostat se např. do Německa?

Wings Of Honour

Hrajete Pc hry? Rpg, střílečky, … jasně. Co třeba letadla?

Listopad je Měsíc kvality

Zajímá-li Vás, jak výhodně utrácet Vaše těžce vydělané peníze, přečtěte si pár řádků o projektech, které vám mohou pomoc se na trhu zorientovat… Více článek…

Kučera: Cenné věci mějte stále u sebe, nebo nechte doma

Krade se všude. Teda aspoň tak to někde říkali. Je smutné, že tato věta je považována za samozřejmou, a po létech vlády přísloví: \„Kdo nekrade, okrádá rodinu,\“ už nevzbuzuje ani pohoršení.

V poslední době se zdá, že toto přísloví vede i mysli některých našich spolužáků. Rozhovor na téma krádeží ve škole nam poskytnul zástupce ředitele Mgr. Miloš Kučera.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.